Lokal snart spikad för verksamhet

Umeå Teknikresurs väntar på att få skriva under hyreskontraktet till en källarlokal på Fabriksgatan 8 i Umeå. Inflyttning blir om allt går vägen redan 1 april 2010.

Planerad verksamhet för utrymmet är i dagsläget lagerplats, allmän mötesplats, elektronik- och mekanikverkstad, mediaproduktion och framöver även kursverksamhet. Verksamheten inom väggarna sker i samarbete mellan Umeå Teknikresurs, Common Culture of Umeå, hackerspacet Grill-bit, öppna kanalen UmeTV och föreningen hethane. Alla föreningar söker utvecklande samarbeten och varje förening har sin specialitet. Är du en extern part kan du se denna samling som en enkel väg till ett stort kontaktnät inom Umeå kommun.

Det kommer att finnas gemensamt kontorsutrymme för de verksamma föreningarna i lokalen och syftet är till mångt och mycket att gynna amatör- och fulkulturen i Umeå.

2 thoughts on “Lokal snart spikad för verksamhet

  1. Pingback: I sko heller dö « MMN-o

  2. Pingback: Ett gott samtal med Umeå Fritid « Umeå Teknikresurs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>