Inflytt och början av verksamhet

Umeå Teknikresurs har alltså fått sina lokaler på Fabriksgatan vid det här laget, vilket föranleder dels årsmöte dels inledning av verksamhet!

Eftersom en bild säger mer än tusen ord så har vi här fler än 3000 ord:

2 thoughts on “Inflytt och början av verksamhet

  1. Eftersom ”mer än tusen ord” är >1000 och ord räknas i heltal är detta samma som >=1001. Med tre bilder får vi >=3003, dvs >3002, eller omformulerat ”tre bilder är mer än tretusentvå ord”. Ditt påstående är såklart också sant, men bättre att snäva intervallet med den information som finns tillgänglig, inte sant?

    (Övre teoretisk gräns bör även kunna hittas med hjälp av antal bitar i bilderna. 3*1024*576*8=14155776. Så 3003 <= de tre bilderna i inlägget <= 14155776. (tar här inte hänsyn till att alla kombinationer inte är möjliga med komprimerade jpegs, men som sagt, bara övre teoretisk gräns.))

    OnT: Ser fram emot utvecklingen!

  2. Pingback: Verksamhetsberättelse 2010 « Umeå Teknikresurs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>