Sanering och Uppdatering

primitiv-losning

Primitiv lösning för projektorduk

För ett par månader blev en trasig projektorduk förd till Fabriksgatan. Den har legat och samlat damm medan andra viktigare projekt har blivit prioriterade. Men efter helgens osjälvständighetsfestival fanns det tid att laga och hitta en bra placering.

Det tycktes vara fjädern som inte riktigt fungerade som den skulle så vi öppnade upp för att se. Fjädern var gammal och eftersom fjäderns fästanordning och ytterdelen rörde sig kring varandra så gick den inte att spänna och hade behövt bytas. Så istället för det användes en mer primitiv men fullt lika duglig lösning.

filmvisning

Platsen blev mittemot soffgruppen, eller direkt till vänster när man kommer in. Till detta är verktygsbänken Hjulis perfekt som projektorbärare, märkte vi! Så vår rullande kompanjon ska uppgrateras med eluttag för smidighetens skull.

Så nu kan man titta på film och visa allt möjligt annat, man måste vara lite försiktig när man fäller upp och ned men det är inget större problem.


Och nu är det ordentligt städat!

2 thoughts on “Sanering och Uppdatering

  1. Pingback: Projektorhylla och gentlemän « Umeå Teknikresurs

  2. Pingback: What was up? « Umeå Teknikresurs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>