Vi har blivit med husvagn, typ

Medlemmar i Umeå Teknikresurs har många gånger pratat om möjligheterna som finns med en buss, husvagn. Att det vore perfekt som arrangemangs-/turné-/backstage-vagn bland annat. Ekonomin finns dock inte inom föreningen att bara slänga iväg på något sådant, så det har länge bara varit drömmar och idéer.

Häromdagen beslutade dock sig en av medlemmarna att äntligen slå till med egen kassa. I och med detta köpte han en Polar 550 till mycket föredömligt pris och kommer att tillåta föreningar att använda den i bra, amatörkulturella syften och annat som Umeå Teknikresurs tycker om.

Umeå Teknikresurs husvagn, en Polar 550 från '78

Den mäter nästan sju meter enligt fordonsregistret i alla fall och har två sektioner på insidan som går att använda till såväl ombyte som avslappning eller någon slags sekretariat. Det finns sex ordinarie eluttag på insidan som drivs på extern strömkälla. Internet finns ju i luften närapå överallt man är, ifall detta behövs. En idé för framtiden är dock att t.ex. montera wifi-parabol på taket, för riktad trådlös kommunikation.

Joakim från Ume-Metal inspekterar husvagnen

Första planen för husvagnen hittills är att den ska målas om, beklädas med banderoll och medverka på Sunset Park-festivalen i slutet av augusti.

One thought on “Vi har blivit med husvagn, typ

  1. Pingback: What was up? « Umeå Teknikresurs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>