Fortsatt renovering i källaren

Vi fortsätter att jobba i källaren hos Kretsen. Nu börjar det nästan likna något. (Nästan!)

Vi har smällt upp ett bord med ben och tryckt in rester från garderober, skrivbord och övriga kasserade saker som nu får helt nytt liv här i källaren. Hälsomässigt bedömer vi det okej att vistas nere i källaren nu, efter att ha behandlat en eller två svampkolonier med väteperoxid.

Fler lampor ska upp, förslagsvis ska vi snygga till så taket inte ser ut att falla ner och utrustning till verksamheten ska lastas in.

One thought on “Fortsatt renovering i källaren

  1. Pingback: What was up? 16 | Umeå Teknikresurs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>