Lokaluppdatering del 1

Halloj!

För att förbättra för besökare, förenkla hanteringen av den enorma mängden saker som transporteras ut och in i lokalen (mest i form av hackerspace-skrot som tas in, bearbetas och slängs) och för att samla upp allt från saker som skänks, ljudutrustning, möbler, etc. så har UTR investerat i en stadig transportvagn som både kan dras för hand eller fästas efter cykeln. (Den bakre gröna på bild) Men eftersom den inte fyller en daglig funktion inne i lokalerna så tyckte vi att det var bäst att placera den ute i nedgången nära till hands när den behövs.

Både den nya och gamla vagnen är fästa med smidiga krokar som man med lite vilja kan haka av och på själv. Och såklart är vagnen inte en rullande förvaringsplats utan bara en transportvagn – vilket bör vara tydligt!

Sen så kommer det hela tiden nya saker till lokalerna, och alla gångerna är de inte avsedda för att använda själv och då lägger man dem i bortskänkes/kastas hyllan med datum och sen forslas de bort när datumet gått ut. Det funkar ju även på större projekt man tröttnat på eller saker som är svåra att plocka isär och sortera.

Och sen så har vi ju den vanliga sorteringen som håller ordning fram tills någon lånar ut ett flak för en snabb sjuts till återvinningen. (och så slipper denna stackare sortera allt själv).


Del 2 (Stora mötesrummet) kommer snart!

Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>