Föreningen

För kontaktuppgifter till föreningen rekommenderar vi att besöka kontaktsidan.

Föreningen består huvudsakligen av ungdomar av olika slag som brinner för amatörkultur, teknik, arrangemang eller bara vill ha något att göra. Organisationen i sig är väldigt platt och verksamhet sker bland medlemmarna snarare än styrt uppifrån.

Medlemmar i Umeå Teknikresurs har direktkontakt med en stor drös väldigt kompetenta individer inom alla möjliga slags områden. Tillsammans har vi erfarenhet från alla möjliga sorters arrangemang och kan således prata sinsemellan för att bolla idéer och slutligen styra upp något coolt. Allt som behövs är ett idéfrö.

Styrelsen i Umeå Teknikresurs

Trots sin platthet har UTR, som alla andra välsorterade föreningar, en styrelse. Den sittande styrelsen valdes under det senaste årsmötet 2011-03-08. Utöver följande roller består styrelsen även av 3 ledamöter jämte 2 suppleanter.

  • Ordförande Josef Jacobsson-Lindh
  • Kassör Mikael Nordfeldth
  • Sekreterare Emmanuel Appiah-Kubi

Stadgar

Umeå Teknikresurs stadgar anno 2009-06-19. Viktiga utdrag från aktuell revision följer nedan:

§2 Syfte

Föreningens syfte är att främja det oetablerade kulturlivet i Umeå.

Föreningen skall göra detta genom att erbjuda en central punkt för tekniska resurser till arrangörer och kulturskapare. Föreningen kan även agera medarrangör eller genomföra egna projekt för att uppnå detta syfte.

Och vad är kultur? Snacka med oss om du tror dig ha nytta av UTR även om du inte klassar din verksamhet som kultur. På ett eller annat sätt kan vi se till att det gynnar vårt lokala kulturlivet. Kontakter och samarbeten är alltid fördelaktigt!

§4 Medlemskap

Medlem i föreningen är den som är aktiv i amatörkulturlivet i Umeå samt förbinder sig att följa föreningens stadgar. Medlemskap förnyas löpande varje år.

För närvarande råder ingen medlemsavgift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>