Använd våra lokaler

En sak som Umeå Teknikresurs kan tillhandahålla mindre föreningar och aktörer är ett delat kontorsutrymme med tillgång till skrivare, kopiator, internet och dylikt.

Behöver ni bara tillfälligt använda ett mötesrum, verkstaden eller liknande är vi mycket mer flexibla. En god rekommendation är att besöka vår öppet hus-verksamhet och prata med någon av oss direkt. Det mesta går att lösa för allas bästa.

Den hyresavgift vi tar för ”huserade föreningar” efter behov av användning, lagringsyta och dylikt. I avgiften ingår alltid dator- och internettillgång, möteslokal, förbrukningsartiklar, skrivare/kopiator, ett visst lagringsutrymme samt möjlighet att använda Mekrummet med dess verktyg. För en mindre tilläggskostnad kan man få kaffe och tilltugg till möten.

Grundkostnaden för en mindre förening som behöver egen nyckel är 500kr/månad. För större lagringsytor, fler helt uppbokade dagar eller som resultat av dålig skötsel kan hyreskostnaden öka. Bland de som använder eller hyr in sig i lokalerna återfinns idag följande föreningar, förutom givetvis Umeå Teknikresurs:

One thought on “Använd våra lokaler

  1. Pingback: Ideellt och obetalt kulturslaveri. Något för dig? | MMN-o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>