Vad vi gjort

Umeå Teknikresurs är en förening med säte i Umeå kommun. Därav sker majoriteten verksamhet inom kommunens gränser. Vi pysslar med allt från att lösa tekniska problem till att sköta t.ex. ljud- och bild vid arrangemang.

Medlemmarna i Umeå Teknikresurs är även ofta aktiva på egen hand och får på så vis även många erfarenheter på annat håll. Det handlar om allt från små konserter i vardagsrum till större filmvisningar och även storskaliga evenemang med tiotusentals besökare.

December 2009

Miranda Lundin vid Common Culture of Umeå 2009. Sändningsutrustning för UmeTV syns.

Common Culture of Umeå 2009

En festival för fri kultur som arrangerades av random ungdomar 17-23. Umeå Teknikresurs skötte såväl ljud- och bildteknik. Utrustningen var delad mellan UTR och Hamnmagasinet.

molltrask_liten_affisch

Mollträsk säsongsavslutning

”Vi avslutar mollträsksäsongen med att flytta till större lokaler samt utvidga konceptet till en riktig helkväll med fler av Norrlands bästa akustiska & alternativa band.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>